nieuws

Schneider Weisse Mobiele Biergarten op tournee om Weizen-promotie

Café 1529

Om liefhebbers als zoals hijzelf meer bij te brengen en te laten proeven van Duitze Weizen-bieren, tourt Maarten Tegenbosch met een heuse mobiele Biergarten door het land. De hoofdmoot wordt daarbij gevoerd door het befaamde Duitse Schneider Weisse. Komende zondag staat de biergarten bij speciaalbiercafé Holy Cow in Schijndel.

Schneider Weisse Mobiele Biergarten op tournee om Weizen-promotie

‘Weizen wordt steeds meer gedronken in ons land. Veel liefhebbers kennen alleen het smaakvolle, donkergele troebele bier met de prachtige schuimkraag. Er valt nog zoveel meer te ontdekken. Daarom zijn wij op tournee met onze Schneider Weisse Mobiele Biergarten’, aldus Maarten Tegenbosch.

Chocolade en marsepein

In de mobiele biergarten wordt een tiental verschillende soorten Weizenbieren getapt en geschonken. ‘Dat gaat van een Kristall Weizen – heerlijk, helder en vooral erg smaakvol, tot aan een Schneider Weisse Eisbock, een zeer geconcentreerd donker bier met intense smaken van chocolade en marsepein.’

De Schneider Weisse Mobiele Biergarten staat zondag op de Boschwegse Mèrt in Schijndel. Bezoekers die zondag in Beierse kledij naar de Boschwegse Mèrt komen krijgen een gratis proefglas Schneider Weisse aangeboden.

Reageer op dit artikel