Nieuwe locatie voor Brabo Horecagroep

Nieuwe locatie voor Brabo Horecagroep

De Brabo-Horecagroep krijgt een nieuwe horecalocatie in Tilburg. De groep, met een omzet van ruim 13 miljoen euro op nummer 73 in de Misset Horeca Top 100 van Grootste Bedrijven, opent een restaurant in de oude panden van de Spoorzone.

Brabo is onder meer exploitant van Café Bolle, Stoffel en Philip in Tilburg en van Brasserie Anvers en T-Huis in Roosendaal. Ook Slagroom Eten & Drinken in Tilburg is eigendom van Brabo.

De nieuw zaak opent naar verwachting in april haar deuren. De zaak komt direct aan een fietspad. Volgens de gemeente komen er per dag 6000 fietsers door de Willem II passage. Fietsroute en restaurant zijn slechts door een glazen wand van elkaar gescheiden. ‘Een mooie rauwe locatie, zegt Rien van Linschoten van de Brabo Groep.

‘We zitten daar vijf jaar, het is dan geen optie om volle bak te investeren. We gaan het met weinig middelen zo leuk mogelijk maken, door creatief te werk te gaan.’

In diezelfde Spoorzone zit ook Restaurant De Houtloods van Sander Overweg.

Spoorzone

Spoorzone 013 is een ontwikkelgebied in Tilburg naast het spoor van 75 hectare groot, uitgestrekt over 3 kilometer. Het ligt tussen de Ringbanen West en Oost en wordt gemarkeerd door de woontoren Westpoint en het hoofdkantoor van Interpolis.

Foodcourt Spoorzone

De Spoorzone krijgt ook een tijdelijke foodcourt op de begane grond van gebouw 88. Creatieve ondernemers bundelen krachten en vanaf 18 februari kunnen gasten op vrijdag en zaterdag tussen 16.00 en 23.00u terecht bij Food Hall 88 in de Spoorzone voor eten en drinken. Bakboord staat er met vis, De Melksnor met hotdogs, Smeer'm met bitterballen en bier is er van Loc Brewery.