nieuws

Christoph Poos wint Columbus Trophy

Café 2320

Vandaag werd voor de 13e keer de Columbus Trophy uitgereikt aan een succesvolle startende ondernemer die actief is als leverancier aan de gastvrijheidsindustrie. Dit jaar ontving Christoph Poos van Cocktail-box de prijs uit handen van juryvoorzitter Robert Melaard en gedeputeerde Eric Geurts.

Christoph Poos wint Columbus Trophy

De Columbus Trophy is een internationale aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers die succesvol zijn als leverancier aan de hospitality, of een innovatief hospitality concept hebben ontwikkeld. De winnaar ontvangt niet alleen internationale erkenning, maar ook een aanmoedigingsprijs van € 2500,-.

Uitreiking tijdens opening BBB

De tien finalisten presenteren hun concept of idee tijdens de beursdagen van horecavakbeurs BBB op netwerkplein Place des Amis. Winnaar Cocktail-box bouwt cocktailmachines in een stijlvol design. De Cocktail-box is een perfecte tool voor de professional: gemakkelijke bereiding van cocktails van enkel verse ingrediënten. Het product kan zowel worden gehuurd als gekocht als een complete, unieke mobiele bar of als vaste installatie in foodtrucks, bars en meer.

De tweede plaats ging naar Mitchell Ariaans van Internet Hotspot, een uniek product op het gebied van marketing en speciaal gemaakt voor de hospitality industrie. Met Wi-Fi van Internet Hotspot is het mogelijk om gegevens van gasten te verzamelen. Derde plaats was voor Stoov (Nederland). Teun van Leijsen wilt met startup ‘Stoov’ de hospitality branche voorzien van hun innovatieve en duurzame stoelverwarmingssystemen. Stoov ontwikkelt gebruiksvriendelijke producten die ervoor zorgen dat gasten van meer comfort en warmte kunnen genieten.

Reageer op dit artikel