nieuws

Hao-En Looi wint vakwedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’

Café 2305

Hao-En Looi, werkzaam bij Gracy’s heeft met zijn wafel ‘Gracy’s’ donderdag op de Horecava in Amsterdam de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’ gewonnen. Het thema van de wedstrijd was: ‘Dutchie’.

Hao-En Looi wint vakwedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’

De winnende wafel viel ontzettend in de smaak vanwege de opmaak. Ook waren de smaken bijzonder goed op elkaar afgestemd. Het was een typisch Hollandse wafel waarin gebruik was gemaakt van de combinatie van hopjes zoete drop, roomboter en stroopwafel.

Tweede en derde prijs

Hans Verweij, van Lekker Hotel Mama uit Uden werd met zijn creatie ‘Hollands Glorie’ tweede. Peter van Dierendonck, van Tearoom Petrus&Paulus uit Sluis ging met de creatie ‘Lekker en Dutch’ met de derde prijs naar huis.

Vakwedstrijd

Opdracht van de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Wafel van Nederland’ is het ter plaatse bereiden en presenteren van drie identieke zoete wafels. De wedstrijd is een initiatief van Stichting De Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met Koopmans Professioneel.

Reageer op dit artikel