nieuws

House of Bols heropent met ode aan cocktail

Café 1963

Bols heropent na tien jaar haar bekroonde House of Bols in Amsterdam met een vernieuwde experience: een ode aan de cocktail. Volgens de destilleerder brengt de ‘zinnenprikkelende en interactieve tour brengt meer dan vier eeuwen vakmanschap tot leven die samen komen in de perfecte cocktail.’ Deze wordt gemaakt door de bezoeker of één van de Bols bartenders.

House of Bols heropent met ode aan cocktail

House of Bols neemt bezoekers mee op een reis door de geschiedenis van ’s werelds oudste gedistilleerd merk Bols, de kunst van het distilleren van likeuren en jenever, én bezoekers leren er zelf cocktails maken. In de nieuwe ‘Art of Flavour’ experience, worden in drie cabines smaak gevisualiseerd en beleeft iedere bezoeker een smaakervaring die hij proeft, voelt, hoort én tot leven ziet komen.

Bar en museum

De meeste musea hebben een bar, maar de bar van House of Bols heeft een ‘museum’. Het verleden en heden wordt door de lens van cocktails verteld. Bezoekers kunnen nu ook zelf leren cocktails maken bij de geheel nieuwe ‘Do it Yourself bar’. Voor degenen die liever een cocktail laten maken door een professionele bartender is er na de tour plaats in de ‘Mirror Bar’.

Openingsactie

Ter ere van de opening van het vernieuwde House of Bols ontvangen alle bezoekers, naast de gratis cocktail, die bij de tour is inbegrepen, een tweede gratis cocktail.  De actie loopt tot 5 maart. House of Bols bevindt zich in Amsterdam, tegenover het Van Gogh Museum aan de Paulus Potterstraat 14 en is dagelijks geopend van 13.00 tot 19.30 uur, op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel