nieuws

Inschrijving Caféweek 2017 geopend

Café 1107

Cafés die deel willen nemen aan de Caféweek van Horecabrains kunnen zich per direct inschrijven. De vierde editie van de week waarin het café voor het voetlicht gebracht wordt, vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 26 maart.

Inschrijving Caféweek 2017 geopend

De Caféweek is in 2014 ontstaan bij samenwerking-netwerk en inkooporganisatie Horecabrains. Het doel was om de cafés positief voor het voetlicht te brengen door middel van het organiseren van diverse evenementen per dag.

Onderdelen

Ook de 2017-editie heeft een mooi programma waarbij deelnemende cafés aan minimaal 3 onderdelen mee dienen te doen om op te worden genomen als deelnemende Cafeweek locatie:

Dinsdag 21 maart : Open Huis
Woensdag 22 maart : Bier & wijnproeverij
Donderdag 23 maart: Pubquiz
Vrijdagmiddag 24 Maart: Vrijmibo
Vrijdagavond 24 Maart: Ribsnight
Zaterdag 25 Maart: ShotNight
Zondag 26 Maart: Gin & Tonic Sunday

Promotiemiddelen

Om deelname onder de aandacht te brengen krijgen deelnemende cafés een vermelding op Cafeweek.nl. Daarnaast ontvangen ze promotiemateriaal voor in de zaak, kant en klare persberichten en digitaal materiaal voor online promotie via de eigen website en social media-kanalen. Ook ontvangen cafés van de Caféweek-partners verschillende aanbiedingen voor de onderdelen waar ze zich voor hebben ingeschreven.

Inschrijven

Deelname aan de Caféweek kost €50. Alle bedrijven die in 2016 deelnamen kunnen zich tot en met zondag 8 januari gratis inschrijven.

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven kan op www.cafeweek.nl

Reageer op dit artikel