nieuws

Inschrijvingen compleet vernieuwde Misset Terras Bootcamp geopend

Café 2552

Een aanbod van liefst tien verschillende workshops, waaruit deelnemers er zelf drie mogen kiezen. Experts en adviseurs op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid en een dag met honderden collega’s uit de branche, geschikt voor zowel horecaondernemers als hun team. Dat is in een notendop de compleet vernieuwde Misset Horeca Terras Bootcamp, die dit jaar op maandag 13 maart plaatsvindt in Breda. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend.

Inschrijvingen compleet vernieuwde Misset Terras Bootcamp geopend

Het geldt al als een aantal jaren als de ideale voorbereiding of training op het nieuwe terrasseizoen; de Misset Horeca Terras Bootcamp. De komende editie, maandag 13 maart in het Inspirium in Breda, is volledig in een nieuw jasje gestoken. Deelnemers stellen deze keer zelf hun programma samen en mogen kiezen uit een ruim aanbod van workshops (telkens één uur), gegeven door onder meer Wouter Verkerk (het maken van een gastvrijheidsplan), Kiona Malinka (over de vele mogelijkheden van (ijs)thee), Omar Dahak (simpele, maar heerlijke gerechtjes, eenvoudig te bereiden in het hoogseizoen), Linda Even (winstgevende menukaart) en Ivo Thijssen (over de komende biertrends).

Voor ondernemers en hun team

Het programma is verder nog in de maak, maar uiteindelijk worden er tien workshops aangeboden waaruit deelnemers er zelf drie mogen kiezen. De sessies zijn de hele dag door, dus er is ruimte voor iedereen bij elke sessie. De vernieuwde Misset Horeca Terras Bootcamp is geschikt en leerzaam voor zowel ondernemers als medewerkers. Naast een leerzame dag ontmoeten deelnemers ook honderden branchegenoten.

Deelname en inschrijven

Deelname aan de Terras Bootcamp kost €99 p.p. voor abonnees van Misset Horeca en €159 voor niet-abonnees. Dat is voor de hele dag (van 11.00 tot 17.00 uur) inclusief hapjes, drankjes en een uitgebreide lunch. De Bootcamp vindt plaats in het Inspirium in Breda. Voor meer informatie en om in te schrijven:

WWW.TERRASBOOTCAMP.NL

Bekijk hier reacties van deelnemers van vorig jaar.

 

Reageer op dit artikel