nieuws

Jeroen Veldkamp opent Coffeelab in Den Bosch

Café 3502

Na het succes van de eerste vestiging van Coffeelab, in Eindhoven, gaan Jeroen Veldkamp, Rob Bongers en Jan Willem van der Aa een tweede koffiezaak openen in Den Bosch. Coffeelab Den Bosch komt net als in Eindhoven vlak bij het station, onder een nieuw hotel.

Jeroen Veldkamp opent Coffeelab in Den Bosch

Coffeelab Den Bosch moet in april open, en zal in grote lijnen lijken op de Eindhovense vestiging: lange houten tafels, een bescheiden eetkaart en vooral veel goede koffies. En ook hier is het doel om een verhouding van 70/30 aan te houden: 70 procent van de producten moet lokaal betrokken worden.

‘We gaan proberen het kunstje van Eindhoven te herhalen’, zegt Veldkamp tegen het Brabants Dagblad. De partners achter Coffeelab Den Bosch zijn dezelfde als in Eindhoven: naast barista Jeroen Veldkamp zijn dat Rob Bongers en Jan Willem van der Aa.

Hotel

De nieuwe Coffeelab-vestiging komt in een fraai hoekpand onder een nog te openen hotel, dat zestien kamers krijgt en geen personeel, schrijft Brabants Dagblad. ‘Omdat wij straks vanaf 07.00 open zijn, gaan wij ook ontbijt voor hen verzorgen’, zegt Veldkamp.

Reageer op dit artikel