nieuws

Jos de Winter opent nieuw café in Utrecht

Café 1296

Utrecht krijgt een derde café Dikke Dries. Na de beroemde Dikke Dries van de overgrootvader De Winter en De Nieuwe Dikke Dries van Jos de Winter, opent die laatste binnenkort Dikke Dries Oost.

Jos de Winter opent nieuw café in Utrecht

Jos de Winter schrijft op zijn Facebookpagina: ‘Klein tipje van de sluier dan. De afgelopen weken lekker bezig geweest met een zeer leuk project. De komende dagen nog wat puntjes op de i maar dan kunnen we open. Op een bijzondere plek, met een bijzonder verhaal, openen we komende week Nieuwe Dikke Dries Oost.’

Nieuwe Dikke Dries Oost is het derde café van de Utrechtse familie De Winter. Het allereerste café werd in 1973 geopend door de overgrootvader van Jos en is vernoemd naar diens bijnaam ‘Dikke Dries’, schrijft In de Buurt Utrecht. Het café in Wijk C, inmiddels bekend onder de naam Ouwe Dikke Dries, bestaat nog steeds.

Reageer op dit artikel