nieuws

NRCafé Rotterdam pakt uit met vijfjarig jubileum

Café 1712

Nieuw Rotterdams Café viert in februari haar vijfjarig jubileum. Het monumentale pand uit 1874 wordt van 22 t/m 26 februari omgetoverd tot vijfdaags festivalterrein met een variërend kunst-, cultuur- en muziekprogramma. Eigenaren Herman en Liselore Hell, eigenaren van het Café Top 100-café maken van de gelegenheid ook gebruik voor een naamsverandering.

NRCafé Rotterdam pakt uit met vijfjarig jubileum

Bezoekers van het verjaardagsfeest van NRCafé kunnen rekenen op een uitgebreide agenda. Op woensdag start de expositie van de eigenzinnige fotograaf Ton Bennemeer en zijn er stand-up comedians. Ouders kunnen hun koters op woensdagmiddag droppen bij een vermakelijke kidsworkshop. Op vrijdag worden de tafels en stoelen aan de kant geschoven en staat Benny Rodrigues achter de draaitafel. Zaterdagavond staat dj en Idols-jurylid Ronald Molendijk achter de draaitafels. Op zondag kunnen bezoekers uitbuiken met de Tiny Little BigBand.

Metropole Café NRC

Het jubileum wordt op woensdag 22 februari afgetrapt met een officieel moment. NRC gaat vanaf dat moment door het leven als Metropole Café NRC. ‘Grand Café is niet genoeg, NRC is veel groter dan dat’, vertelt Herman Hell. ‘We gingen op zoek naar een naam die beter bij de locatie én de Maasstad past. Metropole Café NRC voelt compleet en weerspiegelt de dynamiek van de zaak en Rotterdam.’

Café Top 100

NRCafé debuteerde twee jaar geleden in de Café Top 100 en stond ook het afgelopen jaar in de lijst, samen met een aantal andere cafés van de Hell’s Kitchen Horecagroep: Sijf, aan de Oude Binnenweg in Rotterdam en Café Van Zanten, ook in de havenstad. NRCafé won in haar debuutjaar tevens de Gouden Apenstaart voor beste social media-beleid.

Het team van NRCafé dat in 2015 de Gouden Apenstaart won.

Het team van NRCafé dat in 2015 de Gouden Apenstaart won.

 

Reageer op dit artikel