nieuws

Bierhotel voor brouwers van Brewdog

Café 2481

De initiatiefnemers van de Schotse brouwerij Brewdog krijgen een bierhotel in de Amerikaanse stad Columbus in Ohio. Gasten krijgen een minibar met fijne bieren, biertjes onder de douche en ook krijgt elke kamer zijn eigen tap met Punk Ipa.

Bierhotel voor brouwers van Brewdog

Naast het hotel, dat de naam DogHouse krijgt, komt een nieuwe brouwerij van BrewDog. Brewdog gaat hier alleen zure bieren en fruitbier brouwen.

Volgens de jongens wordt het niet zomaar een hotel waar bier veel aandacht krijgt. ‘Bier is verweven in alles. In onze ‘taproom’ ontbijten, lunchen en dineren onze hotelgasten met op bier gebaseerde gerechten.

In de spa krijgen gasten een gezichtsmasker op basis van hop of een mout-massage. Het is zelfs mogelijk om te baden in bier!

Er loopt een crowdfund-actie via Indiegogo. Het benodigde investeringsbedrag is al binnen, zelfs al 175 procent! Steunen kan nog in ruil voor bijvoorbeeld een bierontbijt, een Brewdog T-shirt of een gratis overnachting.

Brewdog is niet de eerste brouwerij die een eigen hotel opent. Vorig jaar deed Stone Brewery dat in Escondido, Californië.

 

 

 

Reageer op dit artikel