nieuws

Café Georgette nieuwe telg in George-familie

Café 2806

Café Georgette is de nieuwe telg in de nog altijd groeiende George-familie van de UMH Groep. Op 1 maart opende Café Georgette midden in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam de deuren.

Café Georgette nieuwe telg in George-familie

Georgette, ‘het zusje van George’, serveert ontbijt, lunch en een wisselend assortiment taarten. Op de menukaart staan onder meer boekweit pannenkoeken, avocadogerechten en een frisse cereal, maar ook een hamburger, pizza tuna, Arabische pitabroodjes, Franse tartines en frisse salades.

Interieur

George1Café Georgette beschikt over een verwarmd binnenterras. Het interieur van de nieuwe telg van de George-familie wordt omschreven als ‘het typische Marais-gevoel’, dit door de lichte kleuren, de open bar, de verschillende  zitjes en de grote bank achterin waarop je een mooi overzicht hebt over het hele café. Net als bij alle andere Café George-zaken tekende Framework Studio voor het design. Herkenbaar is het marmer en de metro tegels met een vleugje groen en lichtgrijs.

Om Georgette iets meer vrouwelijke flair te geven is er gekozen voor zachte tinten op de muren, waarop  Giò Ponti spiegels zijn bevestigd. De gehele ruimte is omsloten met een kamerscherm in verschillende tinten grijs.

George-familie

Café Georgette is de nieuwe telg in de nog altijd groeiende George-familie van de UMH Groep. De eerste George werd in 2007 geopend, waarna er verschillende etablissementen in en rond de stad volgden.

De UMH Groep bemachtigde vorig jaar een mooie plek in de Horeca Top 100. Lees er hier meer over.

Reageer op dit artikel