nieuws

Doppio Espresso opent 30e locatie in Maassluis

Café 2999

De espressobar-keten Doppio Espresso heeft in Maassluis haar dertigste vestiging geopend. Deze dertigste espressobar van Doppio ligt in Koningshoek, het winkelcentrum van Maassluis.

Doppio Espresso opent 30e locatie in Maassluis
Doppio Maassluis

De espressobar van Doppio in Maassluis is gevestigd aan Koningshoek 92.413, in het levendige winkelcentrum van Maassluis. Doppio: ‘Een moment van rust binnen, terwijl het winkelend publiek aan je voorbijtrekt. Als je de espressobar binnen loopt, waan je jezelf in Italië. De bijzondere Kees van der Westen Mirage is een echte eyecatcher en het grote sfeerbeeld aan de muur roept een momentje “Italië” bij de gast op.’

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail wil checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Naast werkplekken is er ook een lange leestafel en diverse zitjes die een huiskamergevoel moeten oproepen.

Team Doppio Espresso Maassluis

Team Doppio Espresso Maassluis

Doppio franchise

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso begint de familie Eckhardt een trendy, strak maar sfeervol vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. De familie bestaat uit Steph, Stella en hun dochters.

Start Doppio Espresso

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen.

Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 voor Doppio op de VU in Amsterdam (3x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra.

>> Meer lezen over Doppio Espresso op Misset Horeca

Doppio Espresso opent 30e locatie in Maassluis

Doppio Espresso Maassluis is van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen geopend. Op 3 april start de proefweek. Speciaal voor de opening wordt zaterdag 8 april om 11.00 uur De Grande Opening georganiseerd. Dit om de harten van de inwoners van Maassluis en omgeving te veroveren. Wethouder Keizer is uitgenodigd om de opening te verrichten samen met zangers Jennie Lena, bekend van The Voice of Holland, zij zal ook een spetterend optreden verzorgen.

Reageer op dit artikel