nieuws

Heineken verbindt zich aan Circuit Zandvoort

Café 2027

Heineken en Circuit Zandvoort gaan een vijfjarige sponsorovereenkomst aan. De bierbrouwer zegt het circuit te zien als het hart van de autosport in Nederland. ‘En daarmee als de aangewezen plek om de Formule 1 ook in ons land te activeren’. Heineken wordt ook de huisbrouwerij van Bernie’s Bar & Kitchen en Bernie’s Beach Club, de nieuwe restaurants van het circuit.

Heineken verbindt zich aan Circuit Zandvoort

Heineken stapte vorig jaar groots in als sponsor van de Formule 1. Naast zichtbaarheid tijdens GP’s, werd David Coulthard aangesteld als ambassadeur. Daarnaast speelt oud-wereldkampioen Jackie Stewart een belangrijke rol in de internationale reclamecampagne ‘When you drive, never drink.’

Heineken en Vermaat Groep in horeca Circuit Zandvoort

In samenwerking met de Vermaat Groep, ontwikkelaar van horecaconcepten zoals Rijks in Amsterdam, is het nieuwe restaurant Bernie’s Heineken sponsor circuit ZandvoortBar & Kitchen op het circuit vormgegeven. Dit nieuwe restaurant krijgt snel een tweede vestiging direct aan het strand van Zandvoort. Deze Bernie’s Beach Club wordt later deze zomer geopend.

100.000 bezoekers komend weekend

De sponsorovereenkomst gaat per direct in als komend weekend 100.000 bezoekers verwacht worden om Formule I-coureur Max Verstappen te zien. Daarnaast zullen ook de voormalige F1-rijders en andere racelegendes als Jan Lammers, Arie Luyendyk, Gijs van Lennep, Christijan Albers en Robert Doornbos te zien zijn.

Reageer op dit artikel