nieuws

Winnaars tickets Perfect Serve Barshow

Café 1044

De Perfect Serve Barshow is maandag 22 mei van start gegaan. Het bartending- en netwerkevenement in Amsterdam wordt mede-georganiseerd door Misset Horeca-columnist Tess Posthumus. Zij verlootte in haar laatste column 3×2 vrijkaarten en die zijn nu bekend.

Winnaars tickets Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow vindt dit jaar op maandag 22 mei en dinsdag 23 mei plaats in Amsterdam. Misset Horeca-columnist Tess Posthumus is mede-organisator van het bartending- en netwerkevenement. In haar meest recente column verlootte ze 3×2 vrijkaarten voor het evenement in de Westerliefde in de hoofdstad. En de winnaars zijn nu door haar zelf getrokken uit de vele inzendingen.

Drie winnaars uit veel inzendingen

Het enige dat gedaan moest worden was een mailtje sturen naar de redactie met je naam en die van degene die je mee zou willen nemen. Daar werd massaal gehoor aan gegeven. Vele inzendingen gingen vergezeld met een uitgebreid hoe en waarom ze de kaartjes zouden moeten winnen. Uiteindelijk zijn dit de drie gelukkige winnaars: Lotte Verduin, Mick Verlinden en Britt Luijten-Davids.

Perfect Serve Barshow 2017

De tweede editie van de Perfect Serve Barshow vindt dit jaar plaats op het Westergasterrein in Amsterdam in de Westerliefde.

Tess Posthumus, mede-organisator Perfect Serve Barshow

Tess Posthumus, mede-organisator Perfect Serve Barshow.

Verspreid over twee dagen bezoeken duizenden professionals en liefhebbers uit de bartending scene het evenement. Naast shows, demonstraties, workshops en netwerkmogelijkheden worden er ook in de stad zelf evenementen georganiseerd.

Tickets zijn nog altijd verkrijgbaar via Perfectserve-barshow.com.

 

Reageer op dit artikel