nieuws

Horecabeurs Noord Nederland 2 oktober in Martinikerk Groningen

Café 1272

In de Groningse Martinikerk vindt maandag 2 oktober 2017 de zesde editie plaats van Horecabeurs Noord Nederland. Deze beursdag zal geheel in het teken staan van ‘smaken verschillen’.

Horecabeurs Noord Nederland 2 oktober in Martinikerk Groningen

Na de lustrum-editie van 2016, vindt de zesde editie van de Horecabeurs Noord Nederland maandag 2 oktober plaats in de Martinikerk in Groningen. Nieuw op de beurs dit jaar is de ‘Grootste Wijnstraat’ in de Martinikerk. Onder de deskundige begeleiding van de wijnexperts kunnen hier meer dan honderd open wijnen geproefd worden. Daarnaast zal voor het 3e jaar op rij het reeds bekende Lijfering ‘bierplaza’ neergezet worden. Hier kunnen diverse speciaalbieren geproefd worden en is er advies op het gebied van speciaalbier.

Cocktail Plaza & Spirits

Dit jaar verzorgt Boilermaker voor het eerst het Cocktail Plaza & Spirits plein. Boilermaker (van Lennart Deddens Dutch #1 bartender 2015 en Peter Torenbosch, biersommelier) gaat het beurspubliek informeren over cocktails & spirits. Dit door middel van tastings, wedstrijden Horecabeurs Noord Nederlanden een eigen showbar. De doelstelling daarbij is om samen met mooie spirits een hoogwaardig en interactief cocktails & spirits plein neer te zetten op de Horecabeurs Noord Nederland 2017.

Over Horecabeurs Noord Nederland

De Horecabeurs Noord Nederland is een vakbeurs ontwikkeld voor de horecaondernemer. Bezoekers vinden er standhouders uit verschillende horecadisciplines, de live kookwedstrijd: ‘Klaar Af Kook’, een landelijke voorronde biertapwedstrijden en de Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen. De Horecabeurs Noord Nederland vindt plaats op maandag 2 oktober 2017 van 12:00 tot 20:00 uur.

Reageer op dit artikel