nieuws

Bavaria introduceert Radler-ijs met alcohol

Café 2471

Bierbrouwer Bavaria komt met een ijs-versie van haar Radler. De Bavaria Radler Ice Lemon 2.0%. De Brabantse brouwer is hiermee de eerste met ‘Radler op een stokje’. Zoals de naam al aangeeft, heeft het ijsje 2% alcohol.

Bavaria introduceert Radler-ijs met alcohol

Het ijsje bestaat voor 98,3% uit Radler-bier en bevat alcohol. Doordat een natuurlijke vezel is toegevoegd blijven de alcohol en het koolzuur in het ijsje behouden, wat zorgt voor de ‘echte smaak’ van Bavaria Radler Lemon 2.0%.

Koude kant van de familie

Het idee om van Bavaria Radler Lemon 2.0% een ijsje te maken ontstond binnen een intern innovatieprogramma van Bavaria. Twee medewerkers pitchten hun idee succesvol aan de directie. In het kader van de recent geïntroduceerde Bavaria-campagne ‘Welcome to the Family’, wordt voor deze introductie ‘Welcome to the cold side of the Family’ gebruikt.

Lees ook: Bavaria introduceert laag-alcoholisch bier

BeschikbaarheidBavaria-Radler-Ijs

Bavaria Radler Ice Lemon 2.0% is in het eerste weekend van juli voor het eerst verkrijgbaar: tijdens festival Wish Outdoor in Beek en Donk en zal deze zomer bij meer evenementen te vinden zijn. Het ijs om mee te proosten wordt op dit moment in beperkte aantallen geproduceerd, maar is later verkrijgbaar in de supermarkt.

Reageer op dit artikel