nieuws

Spark cocktailbar Hilton trakteert automobilisten op gratis limonade

Café 1332

Bartenders van Spark, de cocktailbar van Hilton the Hague, hebben automobilisten in de avondspits in Den Haag op 21 juni getrakteerd op huisgemaakte limonade.

Spark cocktailbar Hilton trakteert automobilisten op gratis limonade

Met de tropische temperaturen buiten werden de koele drankjes enthousiast ontvangen. Sjoerd Sybesma, general manager van Hilton the Hague: ‘Omdat het gisteren zo warm was, besloten we spontaan om de automobilisten in de avondspits op wat verkoeling te trakteren. De bartenders van onze cocktailbar Spark bereidden snel onze homemade lemonade en deelden het uit aan de bestuurders én voorbijkomende fietsers. Met veel vrolijke gezichten tot gevolg; een goede start van de zomer.’

Hilton The Hague opende in 2013 Spark, een trendy bar waarmee de hotelketen zich ging richten op ‘after work drinks’ en ‘Saturday night entertainment’. De horecagelegenheid is onderdeel van het hotel, maar heeft een eigen adres en entree. Het ontwerp is van Angelika Barzilay van Barzileye Concept and Design. Spark is gelegen naast het Hilton-hotel en zowel te bereiken via de Zeestraat als de Mauritskade.

Reageer op dit artikel