Terras Top 100 Publieksprijs tussenstand: Fellini stoomt op, Rheins nog altijd aan kop

Terras Top 100 Publieksprijs tussenstand: Fellini stoomt op, Rheins nog altijd aan kop
Het Ludina Terras uit Groningen. Winnaars van de Terras Top 100 Publieksprijs 2016.

Met nog tweeënhalve dag om te stemmen, is de strijd om de Terras Top 100 Publieksprijs spannend. Landgoed het Rheins gaat nog altijd aan kop, maar de onderlinge verschillen zijn klein. Fellini City Lounge uit Leeuwarden stoomt ondertussen op.

Evenals bij de laatste tussenstand, gaat ook nu Landgoed Het Rheins uit Enter aan kop bij de Terras Top 100 Publieksprijs. De top-10 is eigenlijk weinig veranderd, alleen schiet Fellini City Lounge uit Leeuwarden omhoog en is Groot Speijck uit Oisterwijk erin gekomen, ten koste van Markt 5 in Lichtenvoorde.

Terras Top 100 Publieksprijs leeft

Sinds afgelopen woensdag zijn er wel 2000 stemmen bijgekomen, een teken dat de Publieksprijs leeft. De Publieksprijs is een extra prijs die uitgereikt wordt tijdens de Terras Top 100 2017. En is bedoeld om de gasten meer bij de verkiezing te betrekken. Dus het draait allemaal om de vraag; wie kan zijn gasten het best mobiliseren en weet de meeste stemmen binnen te halen.

Bekijk ook: Video-interview met Ludina Terras over winst Publieksprijs 2016

Stemmen kan nog tot en met zondag 18 juni en de uitslag wordt gedeeld tijdens de bekendmaking van de Terras Top 100 2017, op maandag 3 juli bij Het Hooihuis in Roosendaal.

TUSSENSTAND

1 Landgoed Het Rheins - Enter
2 Jack's Bier Cafe - Heemskerk
3 Alida's Smulpaleis - Roden
4 Bistro de Oale Ste - Nijverdal
5 Fellini City Lounge - Leeuwarden
6 De Smulpot - Texel
7 Restaurant Het Wapen van Ens - Ens
8 Grand Cafe Markt 5 - Lichtenvoorde
9 Boscafe 't Hijgend Hert - Vijlen
10 Groot Speijck - Oisterwijk