nieuws

Terras Top 100 vrijdag bekend – Tussenstand Publieksprijs

Café 10678

De 125 deelnemers die nog over zijn in de tweede ronde van de Terras Top 100 2017 horen vrijdag 16 juni of ze dit jaar in de lijst staan. Inmiddels is er ook een tussenstand van de Publieksprijs, waar het een nek-aan-nek-race is.

Terras Top 100 vrijdag bekend – Tussenstand Publieksprijs

Het is nog even peentjes zweten voor de 125 overgebleven deelnemers van de Terras Top 100 2017. Vrijdag 16 juni krijgen deze bedrijven bericht of ze de 2e ronde overleefd hebben en dit jaar definitief in de lijst staan.

Eerste en tweede ronde

Mystery guests van Mystery Review hebben in de eerste ronde bijna 400 terrassen bezocht. 125 gingen door naar ronde 2 en daar is de vakjury op pad gegaan. Zij hebben hun rapportages inmiddels ook ingeleverd en nu is de afronding van de lijst bijna een feit. Vrijdag 16 juni ontvangen alle terrassen uit de tweede ronde een mail of ze dit jaar in de Terras Top 100 staan.

Lees ook: Waar let de jury op?

Hoofdjurybezoeken

Als de Terras Top 100 2017 intern bekend is, zal de hoofdjury de top van de lijst bezoeken. Maandag 19 en dinsdag 20 juni gaat ze langs bij de top 5 à 10 van de lijst. Dit zijn aangekondigde bezoeken van een uur waarin de ondernemers hun verhaal kwijt kunnen. Ook wordt er een kijkje voor en achter de schermen genomen. Op basis van deze bezoeken bepaalt de hoofdjury de definitieve top van de nieuwe lijst.

Lees ook: Dit is de jury

Terras Top 100 Publieksprijs

Naast de lijst worden dit jaar ook De Parel, De Provinciewinnaars en De Publieksprijs bekendgemaakt. Voor de eerste twee prijzen dingen alleen terrassen mee die daadwerkelijk in de lijst staan. De Publieksprijs is een race op zich. Welke zaak weet haar achterban het best te mobiliseren en de meeste stemmen op te halen? Inmiddels is er een eerste tussenstand bekend. Het zit behoorlijk dicht op elkaar en stemmen kan nog tot en met zondag 18 juni

1 Landgoed Het Rheins Enter
2 Jack’s Bier Cafe Heemskerk
3 Alida’s Smulpaleis Roden
4 Bistro de Oale Ste Nijverdal
5 De Smulpot Texel
6 Het Wapen van Ens Ens
7 Grand Cafe Markt 5 Lichtenvoorde
8 Groot Speijck Oisterwijk
9 Fellini City Lounge Leeuwarden
10 Boscafe ’t Hijgend Hert Vijlen
Reageer op dit artikel