nieuws

Café The Cat Rotterdam viert vijfjarig jubileum

Café 829

In het culturele centrum van Rotterdam, direct om de hoek van de Stadsschouwburg, viert The Cat Rotterdam, haar vijfjarig jubileum. 

Café The Cat Rotterdam viert vijfjarig jubileum

Vijf jaar geleden wist de nieuwe eigenaar Sander van Oyen dankzij een forse verbouwing een totaal nieuwe doelgroep te bereiken. Naast de kunst- en cultuurliefhebbers zijn er tegenwoordig expats, studenten en vooral zakenmensen te vinden.

Heresfordburger: typisch Rotterdam

En omdat die avonden steeds langer blijken te worden heeft van Oyen een bijzondere Burger op de kaart gezet, de Heresfordburger, geserveerd in allerlei variaties op een Brioche broodje van de Jordy Bakerey. Een typisch Rotterdamse tophit zo blijkt.

Vijftig speciaalbieren

Het café met zwart plafond waar de Londense Milleniumbridge via spiegels in 3D-vorm is te zien, heeft inmiddels een groeiende The-Cat-Rotterdam-2klantengroep. Naast de 45 whisky’s worden er ook 25 verschillende rums gepresenteerd, 50 speciaalbieren waarvan 10 op de tap en tien verschillende soorten wijn.

Reageer op dit artikel