nieuws

Win 3x Bartools van Tess Posthumus

Café 1564

Tess Posthumus lanceerde onlangs een nieuwe lijn bartools. In samenwerking met Misset Horeca verloot één van ’s lands beste bartenders nu drie verschillende pakketten.

Win 3x Bartools van Tess Posthumus

In samenwerking met Bar Professional heeft bartender Tess Posthumus de barlijn ‘The Collection by Tess Posthumus’ samengesteld. Posthumus: ‘Voor mijn lijn heb ik gekozen voor de bartools die ik zelf ook echt elke dag gebruik. Ze zijn geschikt voor de professionele bartender. Dit is ook de reden dat we ze niet alleen aanbieden in de groothandel, maar ze voor particulieren ook verkrijgbaar maken via webshops en de betere drank- en kookwinkels.’

Bartools voor hogere segment

Met de barlijn van Posthumus zet Bar Professional een premium lijn in de markt, naast de reeds bestaande lijn, en richt zich daarmee op het hogere segment (thuis)bartenders. De lijn bestaat uit een cocktailshaker, een Hawthorne en een Julep strainer, een mixing glass (550 ml), een jigger (30×45 ml), een barspoon en een muddler.

Win de Tess Posthumus-barlijn

In samenwerking met Misset Horeca, geeft Tess Posthumus nu drie pakketten weg:
één ‘stirred cocktail’- (mixing glass, barspoon, Julep strainer)
één ‘shaken cocktail’– (cocktailshakers, Hawthorne strainer);
één ‘muddle’-pakket (muddler & jigger).

Winnen? Wat heb je Tess altijd al willen vragen over haar beroep? Mail dat onder vermelding van ‘Vraag voor Tess’ naar
redactie.horeca@vakmedianet.nl. Tess Posthumus beloont de leukste drie vragen met een pakket én beantwoordt ze ook in haar column in Misset Horeca.

Reageer op dit artikel