Voor het zesde jaar op rij stelt Misset Horeca de Koffie Top 100 samen. De zoektocht naar de beste horecakoffie van Nederland voert onze mystery guests en vakjuryleden langs honderden horecabedrijven.
De criteria om deel te nemen zijn simpel: werkt u met verse bonen, een halfautomaat en kunnen gasten gedurende het hele jaar minimaal vijf dagen per week (ook) terecht voor enkel een kop koffie? (en kunnen ze die bij u in de zaak opdrinken) Dan kunt u meedoen.
Inschrijven kan tot 1 april 2017
Brander
De meeste aanmeldingen komen binnen via de grote branders. Neemt u koffie af bij een grote brander, maak dan aan uw accountmanager van die brander kenbaar dat u mee wil doen aan de Koffie Top 100. Los van die door de brander aangemelde bedrijven kan iedereen ook zelf zijn of haar bedrijf inschrijven.
Deelneme kost 199 euro. Voor dat geld krijgt u:
- Mystery visit-rapport (à 100 euro)
- Promotiemateriaal voor deelname aan de Publieksprijs (tafelkaarten, raamsticker en digitaal materiaal)
- Vakjuryrapport
- Bij een plek in de Top 100 toegang tot het evenement van de uitreiking op 25 september 2017 in Studio 21, Hilversum (2 personen gratis, voor elke extra persoon wordt een vergoeding gevraagd)
- Bij een plek in de top-5 een rapport van de hoofdjury
Lees dit artikel voor meer informatie over hoe de lijst tot stand komt. Een belangrijke wijziging ten opzichte van afgelopen jaar is dat alleen bedrijven in de top-10 van 2016 direct doorgaan naar de vakjuryronde (mits ze weer zijn ingeschreven). En niet de 60 hoogst genoteerde zaken zoals afgelopen jaren.
Voor meer informatie rondom het traject, de criteria en inschrijven: Koffietop100.nl of schrijf u hier meteen in voor de Misset Horeca Koffie Top 100 2017. Wie weet bent u de opvolger van Gerben Engelkes, die met Black&Bloom vorig jaar op één eindigde.