Café Top 100 2017: De Hoofdjury op pad

Café Top 100 2017: De Hoofdjury op pad
Foto's: Michel Zoeter

De Hoofdjury van de Café Top 100 heeft ook dit jaar de doorslaggevende stem gehad in de lijst. Vijf cafés scoorden in de eerste en tweede ronde dermate hoog dat de Hoofdjury op bezoek kwam. Een verslag in foto's.

Alle cafés werden in de eerste ronde bezocht door de mystery visitors van Mystery Review. De beste 125 gingen door naar ronde 2 en kregen bezoek van de vakjury. Alle bezoeken werden anoniem afgelegd.

Aangekondigd bezoek Hoofdjury

Het eerste bezoek telt uiteindelijk mee voor 20 procent van de eindscore, de tweede voor 80 procent. Na twee rondes komt de Hoofdjury bij elkaar om de bedrijven te beoordelen. De beste 5 krijgen een aangekondigd bezoek.

Deze cafés worden bezocht tijdens de Hoofdjury Tour. Alle cafés worden -aangekondigd- afgegaan. Elke onderneming krijgt een half uur om zich te presenteren en vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt een kijkje voor- en achter de schermen genomen.

De Hoofdjury van de Café Top 100 2017 bestaat uit Dick Wildeman, Jan van Es, Marjon Prummel, Sander van Werkhoven, Martijn Veen en Barth Hochstenbach. De tour vond dit jaar plaats op maandag 2 oktober. Een fotoverslag.

Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2017 inclusief de juryrapporten...