Spannende laatste week in Publieksprijs Koffie Top 100 2017

Spannende laatste week in Publieksprijs Koffie Top 100 2017

De stembussen voor de Publieksprijs Koffie Top 100 2017 zijn nog een week open. Tot en met 1 september kan worden gestemd op Doppio Espresso Joure en al die andere bedrijven die tot de 2e ronde van de Koffie Top 100 zijn doorgedrongen. Doppio Joure staat nog altijd bovenaan de tussentijdse ranking, maar kunnen de Friezen de positie vasthouden en de titel van hun Amsterdamse collega's overnemen? De verschillen in de top zijn klein, heel klein. Het wordt een spannende laatste week.

De strijd om de Publieksprijs in de Koffie Top 100 2017 gaat de laatste week in. In totaal hebben nu ruim 10.000 mensen gestemd via de speciale Facebookapplicatie. Alles ligt nog open, dus doet uw zaak mee in de strijd om die publieksprijs? Mobiliseer uw gasten! Stemmen kan nog tot en met 1 september via een speciale Facebook-applicatie.

Doppio Espresso Joure gaat nog altijd aan kop, maar om de laatste week voor iedereen zo spannend mogelijk te houden, geven we geen aantallen meer. Achter Doppio Joure staat nu Babbels in Gennep op plek twee, en heeft daarmee De Tuynkamer in Hoorn naar plek drie verdrongen.

Publieksprijs koffie top 100

Doppio Joure heeft wellicht tips gekregen van de collega's van Doppio Espresso Amsterdam VU, datde afgelopen drie jaar op rij de publieksprijs won, maar heeft aangegeven zich dit jaar niet meer actief in de strijd te mengen en anderen een kans te geven.

Hieronder de top 20 van de laatste tussenstand. Het is nog even wachten op de bekendmaking van de winnaar, dat zal gebeuren op het Koffie Top 100 evenement op 25 september.

De huidige top 20:

PositieBedrijfPlaats
1Doppio EspressoJoure
2Babbels Lunch & KoffieGennep
3De TuynkamerHoorn
4East57Amsterdam
5Jans DelftDelft
6Karins koffie & broodjesAxel
7Stadsbierhuys de WaagDoesburg
8Gastrobar PostDordrecht
9Bij FroukeDoorn
10T&EspressoRaamsdonksveer
11Trambaan8Oosterwolde
12Hotel NobelBallum
13LievelingDriebergen
14In de vergulde lampetDordrecht
15Prego!Bavel
16luciano's ijssalonwassenaar
17Pelican RougeAmsterdam
18Koffie bij KaatjeHalfweg
19Issimo / Hilton AmsterdamAmsterdam
20KoffiehuisUtrecht