nieuws

Aanmelding Cafeweek 2018 geopend

Café 987

Cafés die zich willen aanmelden voor de vijfde editie van de Cafeweek kunnen dat vanaf nu doen. Tot 7 januari gratis, daarna voor  €50. De Cafeweek, een initiatief van Horecabrains, vindt plaats van 20 tot en met 25 maart.

Aanmelding Cafeweek 2018 geopend

De Cafeweek vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 25 maart en is bedoelt om de cafésector een stimulans te geven en positief voor het voetlicht te brengen. Na vier succesvol verlopen edities, waaraan al meer dan 700 horecazaken meededen, belooft de vijfde editie ‘weer een feest worden voor zowel de ondernemer als voor de bezoeker’, aldus de organisator Horecabrains. Gratis inschrijven kan tot en met zondag 6 januari. Deelnamekosten bij inschrijving later dan 6 januari 2018 zullen €50,- bedragen.

Programma

Evenals bij voorgaande edities heeft ook deze week weer een programma waarbij deelenemers minimaal 3 onderdelen uit kunnen kiezen.

Dinsdag 20 maart : Open Huis
Woensdag 21 maart : Bier & wijnproeverij
Donderdag 22 maart: Pubquiz
Vrijdagmiddag 23 Maart: Vrijmibo
Vrijdagavond 23 Maart: Ribsnight
Zaterdag 24 Maart: ShotNight
Zondag 25 Maart: Gin & Tonic Sunday

Voor zaken met een keuken is er ook weer de mogelijkheid mee te doen met de ”Cafeweek special”

CafeweekPromotiemiddelen Cafeweek

Deelnemers worden, inclusief de onderdelen waaraan ze meedoen, op Cafeweek.nl vermeld. Tevens ontvangen alle deelnemers  promotiemateriaal voor in de zaak, kant en klare persberichten en digitaal materiaal voor online promotie via website en social media-kanalen.

Reageer op dit artikel