nieuws

Derde Stan&Co opent in juni in Zeist

Café 1595

Debuut Horecabeheer opent een derde vestiging van Stan&Co. Na Utrecht en Arnhem gaat het ‘Food, drinks, friends-concept’ in juni open in Zeist.

Derde Stan&Co opent in juni in Zeist

Na Utrecht en Arnhem krijgt nu ook Zeist een eigen vestiging van Stan&Co, één van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. ‘Hoewel iedere vestiging een beetje anders is, draait het altijd om food, drinks, friends’, aldus Fred Bus, projectmanager van Debuut. De opening van de vestiging  staat gepland in juni.

Stan&Co zoekt team

Naast de ontwikkeling van de nieuwe vestiging in Zeist, wordt er ook  gebouwd aan het nieuwe team dat daar aan de slag gaat. ‘Daarom gaan we vanaf april al op zoek naar horecatalenten met passie voor hun vak en een dienstverlenende instelling’, zegt Lisette Maaskant, die verantwoordelijk is voor de werving en selectie. ‘Van parttime tot fulltime en van leerling tot leidinggevende. Open sollicitaties zijn welkom via lisette.maaskant@debuut.nl.’

Bekijk ook: Fotoreportage van de vestiging in Utrecht

Debuut BV

Debuut heeft op dit moment 17 horecaconcepten en ongeveer 1000 medewerkers die verspreid over 28 horecabedrijven werken. Hieronder Popocatepetl, Olivier en De Colonie. 29 januari van dit jaar kondigde Debuut ook al aan Capital C te openen in Amsterdam.

Lees ook: Olivier wint Café Top 100

Reageer op dit artikel