nieuws

De Drie Gezusters lanceert eigen blond bier

Café 1582

Op 3 maart 2018 viert het befaamde De Drie Gezusters, Grand Café & Terras, aan de zuidzijde van de Grote Markt in Groningen haar verjaardag. Het horecaconcept werd 1 jaar geleden onderdeel van Meyer Beheer en dat wordt gevierd.

De Drie Gezusters lanceert eigen blond bier

Speciaal ter ere van dit jubileum wordt op 3 maart samen met de nieuwe huisstijl het eigen speciaalbier De Drie Gezusters Blond gelanceerd. Tevens wordt de vernieuwde menukaart met een nieuwe huisstijl geïntroduceerd.

De Drie Gezusters

‘Deze horecazaken zijn een begrip in Groningen. Veel mensen hebben er mooie herinneringen en ons uitgangspunt is om er vele goede belevingen aan toe te voegen’, vertelt Eelco Kuijpers, Directeur Horeca bij Meyer Beheer. ‘De Drie Gezusters is de huiskamer van de Groninger. Ons doel is om dat de komende dertig jaar te blijven en een kwaliteitsslag te maken in uitstraling, personeel en aanbod.’

Typerende grand café gerechten

De Drie GezustersDe Drie Gezusters is een grand café waar gasten, naast de borrel, terecht kunnen voor ontbijt, lunch en diner. Chef Jan Zeinstra en Jan Koenes bereiden typerende grand café gerechten met een aantal uitstapjes. Van een Ierse runder bavette en De Drie Gezusters burger tot op de huid gebakken zeebaars en tiramisu. Met voor bij de borrel Gronings trots: de mini eierballen, een hard gekookt kwarteleitje in een kerrieragout met een krokant jasje.

Blond Bier

De Drie GezustersMet het nieuwe De Drie Gezusters Blond Bier speelt het grand café in op de trend van eigen speciaalbier. Het bier is speciaal voor de zaak gebrouwen in samenwerking met Baxbier Brouwerij en kenmerkt zich door fruitige en bloemige smaken waardoor het gemakkelijk doordrinkt en goed combineert met de sigature dish de tay-toy spies; een spies van ossenhaas met paprika, ui en tay-soy dressing.

Dynamische sfeer met classics
Het karakteristieke interieur van Grand Café De Drie Gezusters heeft een klassieke sfeer met hoge plafonds, spectaculaire kroonluchters en de traditionele vleugel waarop regelmatig wordt gespeeld. Doordat alle ruimtes in verbinding staan met Sports Bar De Groote Griet, Café Hoppe, De Drie Gezusters Upstairs en Hotel de Doelen ontstaat een dynamische sfeer. De zaak kenmerkt zich tevens door een groot, verwarmd terras met 600 zitplaatsen.

Kijk hieronder voor meer foto’s:

Foto's

Reageer op dit artikel