Terras Kickstart 2022: Dag vol inspiratie en dé aftrap van het terrasseizoen
Voor ondernemers - en medewerkers - die zich optimaal willen voorbereiden op het nieuwe terrasseizoen en het maximale uit hun terras willen halen; de...
Voor ondernemers - en medewerkers - die zich optimaal willen voorbereiden op het nieuwe terrasseizoen en het maximale uit hun terras willen halen; de...
Personeelstekort op het terras? Hoe behoud je met minder personeel tevreden gasten, zonder dat je omzet daalt? We zetten zijn voorbeelden op een rij.
Met hun terras van restaurant De Werf in Veere, wisten Bart en Paul Melis de Terras Top 100 2019 op hun naam te schrijven. Mede door de snelle...
Zuur bier, biercocktails en natuurlijk laagalcoholisch en alcoholarm bier. Dat zijn de trends die bierkenner Rick Kempen zijn toehoorders voorhield...
Ruim 250 aanwezigen, tien workshops, plenaire sessies, netwerken, lunchen en borrelen. De Terras Bootcamp 2020 was opnieuw een geslaagde bijeenkomst...
Ruim 200 gasten konden maandag 9 maart tijdens de 'College Tour' op de Terras Bootcamp hun prangende terras-vragen stellen aan de ondernemers van...
'Met kleine aanpassingen bereik je meer gasten, ga je duurzamer te werk en verrijk je jouw business.' De boodschap van Lisa Stel op de Terras...
Sinds Niels Mulder zes jaar geleden zijn werkwijze in grandcafé Nielz in Almelo wijzigde, zag hij zijn omzet jaarlijks tussen de 6 en 15 procent...
Paula Prins gaf de deelnemers inzicht in hun primaire emoties en de daarbij behorende vier gedragsstijlen volgens het beproefde model DISC van...
Gert Boonen, uitbater van De Boterlap in Harderwijk - tweevoudig winnaar van de Terras Top 100 - geeft tips over hoe je de snelheid en efficiëntie op...