Brasserie buiten

In het eerste jaar dat Brasserie Buiten open was kwam dit sympathieke bedrijf meteen binnen op 88. En nu, vijftig plaatsen omhoog. Vorig jaar ging er al weinig mis, maar nu lijken de eigenaren de gang van zaken op het buitenmeubilair nog beter in de vingers te hebben. De uitstraling is aantrekkelijk. Met een soort van pergola die begroeid is waardoor sprake is van natuurlijke schaduw. Ook is er nog een fikse parasol aanwezig. Er kwam ook een buitenkeuken (een ‘smoker’ lezen we op de site) waardoor gasten die op mooie avonden hier dineren chef-kok Jeroen Dijkstra op de vingers kunnen kijken bij het bereiden van de gerechten. De stoeltjes zijn wat hard voor een lange avond, maar met hun frisgroene kleur zien ze er wel mooi uit. Maar het zijn de mensen die hier het verschil maken. ‘De service en gastvrijheid zijn geweldig. Hele klantvriendelijke, gastvrije en attente medewerkers’, noteert het jurylid.

www.brasserie-buiten.nl