video

De rook van Joop, deel 1

Café

De Schoenfabriek – theateracts voor elke maat, bestaat vijf jaar. Naast een inmiddels zeer enthousiast ontvangen Lustrum Tour van de Loco Loco Discoshow, top-act van De Schoenfabriek en bekend van o.a. festivals als Oerol, Pinkpop en Lowlands, worden nu ook de allernieuwste theateracts gelanceerd. Kijk voor meer informatie op www.deschoenfabriek.nl.

“Samen bruisen wij van de ideeën. Velen daarvan komen in aanmerking om op de planken te brengen. Dit zijn de verschillende theateracts die u op de vernieuwde website kunt vinden. Voordat u overgaat tot de aanschaf van één van deze acts, wordt er eerst gekeken of de vormgeving, de pasvorm en de maat bij uw wensen aansluiten. Bovendien zorgt De Schoenfabriek voor de bewaking van de hoogst mogelijk kwaliteit en comfort tijdens het dragen. Mocht u in onze uitgebreide collectie geen passend model vinden, dan maken wij graag iets voor u op maat. Op de onze leest is van alles mogelijk!”

De Schoenfabriek is de naam van een theaterbedrijf dat bestaat uit vijf medewerkers (maat 41, 42 en een half, 44, 45 en 46) en een groot aantal freelancers (in diverse maten verkrijgbaar).

Video

Reageer op dit artikel