video

Ludina, Publieksprijs Terras Top 100: ‘Ook afscheid van gast is belangrijk’

Café 3519

Maik van Heerd wint met zijn Ludina Terras aan de gracht in Groningen de Publieksprijs van de Terras Top 100 van 2016. Hij behaalde 1340 stemmen, 466 meer dan de nummer twee. Zijn geheim? ‘Gasten spammen… Ter plekke en via social media. En we verloten onder de stemmers een brouwworkshop voor 7 mensen, inclusief 100 flesjes van het eigen brouwsel!’ Bekijk meer tips in de video.

Ludina, Publieksprijs Terras Top 100: ‘Ook afscheid van gast is belangrijk’
Het Ludina Terras uit Groningen. Winnaars van de Terras Top 100 Publieksprijs 2016.

Naast de Publieksprijs is Ludina ook Provinciewinnaar van Groningen en neemt het nummer 22 in op de ranglijst van de beste honderd terrassen van Nederland.  Vijf speerpunten zorgen voor het succes van Ludina: ‘Medewerkers moeten onze gasten zien en ze begroeten, gasten moeten zich welkom voelen. Dan komt de etiquette. We serveren zoals het hoort en vervolgens is er upselling. Wat wil je promoten? Voor ons is dat ons eigen bier natuurlijk. Daarnaast mogen gasten niet te lang wachten en wij hechten ook veel waarde aan het afscheid van de gast.’ Daarnaast tip hij: Je moet ook kritiek durven geven en durven ontvangen. Dat maakt mensen sterker.’

Omdat er veelvuldig naar  gevraagd is, heeft Misset Horeca voor de Terras Top 100 2017 alvast een voorinschrijving geopend. Klik hier om er voor te zorgen dat je er in 2017 -ook weer- bij bent.

Video

Reageer op dit artikel