video

Video: Doppio Amsterdam over winnen Publieksprijs Koffie Top 100

Café 1210

Een loepzuivere hattrick: Doppio Amsterdam VU weet dit jaar voor het derde jaar op rij de Publieksprijs van de Koffie Top 100 op haar naam te zetten. ‘Volgend jaar doen we niet meer mee om de strijd voor de Publieksprijs’, kondigt een trotse eigenaar Niels van Stek aan.

Video: Doppio Amsterdam over winnen Publieksprijs Koffie Top 100

Het spande er nog even om, maar uiteindelijk ging de Publieksprijs van de Koffie Top 100 voor het derde jaar op rij naar Doppio Amsterdam VU. Van de ruim 12.000 stemmen ging een kwart naar de zaak van franchisenemer Niels van Stek. ‘We waren opnieuw verrast’,  vertelt van der Stek. ‘We zijn dit jaar vijfde geworden, nummer 1 van Noord-Holland en winnen dus opnieuw de Publieksprijs, maar die laatste ben ik toch het meest blij mee.’

Volgend jaar niet meer

De hattrick aan Publieksprijzen heeft Van Stek doen besluiten om komend jaar niet meer mee te doen om de Publieksprijs. Uiteraard kan er op elke zaak gestemd worden, maar actief promoten gaat Doppio Amsterdam VU het niet meer. De focus gaat naar een mooie notering in de Koffie Top 100. ‘Opnieuw een top-5-notering’,  aldus Van Stek.

Video

Reageer op dit artikel