artikel

Cateren in droomkantoor

Catering

SAB Catering verzorgt food & beverage in het gloednieuwe innovatieve droomkantoor van kantoorinrichter Samas in Houten. Het bedrijf is zelfs businesspartner van Samas. Het belevingskantoor verwacht 10.000 bezoekers per jaar.

Cateren in droomkantoor

Werken op kantoor wordt weer leuk! Tenminste, als het aan Samas ligt wel. De kantoorinrichter opende onlangs de nieuwe Europese hoofdvestiging, showroom en experience centre ineen en het zogeheten Village Office blijkt een enorm succes. Werkelijk alle zintuigen worden geprikkeld in het belevingskantoor, maar plezierig werken en het vergoten van de productiviteit staan centraal.

Er is op drie verdiepingen een duizelingwekkende mix van innovatieve stoelen en designbureaus, hypermoderne apparatuur, wonderlijk mooie conferentieruimtes, flexibele werkplekken, kunstexposities, huiskamerachtige vergaderruimtes en high-end ICT-toepassingen. In SAB vond Samas een cateraar die mee kon in deze belevingswereld. Het concept Good Mood Food sluit prima aan bij Samas’ visie van ‘thuisvoelen op kantoor’. In het restaurant zijn verschillende belevingswerelden gecreëerd. Lounge-achtig of terrasachtig. Ook wordt thematisch entertainment gebracht, zoals barista’s of wokkende koks.

FOTO’S: KOOS GROENEWOLD

Coupés geven een loungeachtige sfeer in het restaurant.Het ‘terras’ zorgt voor de nodige, en in het hele kantoor gepropageerde, openheid.Het buffet is geen regulier lijnbuffet en ook geen free flow, ook als het leeg oogt het netjes.Niet alleen leveranciers van kantoorspullen presenteren nieuwe concepten. Hier laat Pickwick haar nieuwste waterproject aQa zien. ‘Voel de energie van stromend water.’‘Kroeg’, zo wordt deze fraaie bar ietwat oneerbiedig door de Samas-medewerkers genoemd.Je zal als kantoormedewerker in een kunstige koffiecorner maar verse koffie uit een Shaerer-apparaat (D.E.) kunnen tappen.Deze bol herbergt een wel heel aparte conferentieruimte, inclusief Omniversum-achtig projectiedoek.Openheid, dat kenmerkt de wonderlijke showroom en kantoorruimte van Samas.Kijk niet vreemd op als er een kunstmanifestatie wordt gehouden. Deze lepeltafel is er een perfect voorbeeld van.Vergaderen in een huiskamerachtige setting.En de rosé staat al klaar.

Reageer op dit artikel