artikel

Fotoreportage stadioncatering: Sodexho gelooft in ADO

Catering

Catering in stadions, een aparte tak van sport. Sodexho Prestige timmert met twee locaties in korte tijd goed aan de weg, na FC Den Bosch volgde enkele weken geleden het nieuwe stadion van ADO Den Haag. De laatste is vanwege haar roemruchte verleden misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar Sodexho ziet grote mogelijkheden.

Fotoreportage stadioncatering: Sodexho gelooft in ADO

ADO Den Haag is nou niet meteen de eerste voetclub waar een cateraar graag aan de slag zou willen gaan. Weliswaar roemrucht, maar vanwege het op z’n zachtst gezegd niet fijnzinnige karakter van de fans, is de club in de ogen van velen meer berucht dan beroemd. En de degradatie uit de eredivisie dit jaar draagt ook niet echt bij aan een aantrekkelijk karakter.

Maar zie, het nieuwe stadion is verrezen en geldt als een van de veiligste van Europa. Bovendien promoot ADO wedstrijdbezoek als familie-uitje en is de club van zins om direct terug te keren naar het hoogste niveau. Sodexho Prestige heeft geloof in de (mogelijkheden van de) club uit de derde stad van Nederland. ‘Er is een enorm potentieel.’

Tekst en foto’s: Hans Schmeinck

Reageer op dit artikel