artikel

Catering, Sept 07

Catering

Catering, Sept 07

Catering, Sept 07

‘Yes, we zitten in de finale!’

Het cateringteam van Albron bij Dell in Amsterdam slaakt een enthousiaste kreet. Het is een van de zes cateringteams, die kans maken op één van de Misset Catering Awards. Wie staan nog meer in de finale? Lees erover in de speciale Awardsbijlage in het midden van het blad.

Interview Willem de Boer

Willem de Boer is pragmatisch. ‘Niet zeuren, maar poetsen.’ Rendement is een ander credo binnen zijn partycateringbedrijf, dat sinds begin deze eeuw is gevestigd in Emmeloord en ook maaltijden bereidt voor de zorg. De geboren Urker is praktiserend christen. ‘Op zondag werken we niet.’

Zo werk je samen

Dat je zonder samenwerken niet ver komt, is bekend. Maar het belang van samenwerking gaat veel verder. Samen sta je sterker. Binnen de onderneming of organisatie, maar ook daarbuiten. Samenwerken met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers kan resultaat opleveren. Daarnaast kunnen concurrenten elkaar sterker maken. Dan moeten ze wel oog hebben voor elkaars belangen.

Gezonde en voedzame maaltijden.

Hét culinaire woord van dit moment is gezond. Daarom dagen we ‘onze’ koks uit een voedzame maaltijd met rund te maken, waarvan de bewoners van instellingen zullen smullen. De inspiratie komt voor de één uit streekproducten en voor een ander uit grootmoeders tijd.