artikel

Misset Catering, Apr 08

Catering

Catering, Apr 08

Misset Catering, Apr 08

‘Partycatering gaat om details’

Dimitri Chalos, directeur van Cuisine on tour/SGS catering services, is verzot op mooie spullen. “hebben we net prachtige borden, maar dan zie ik andere die nog mooier zijn en koop ik die.” Verslag van een vermakelijke en inspirerende dage ‘meelopen’met deze cateraar.

Awards

De Inschrijving voor de meest prestigieuze cateringwedstrijd is geopend. Dit jaar een nieuwe uitgebreidere opzet. Zo is er nu ook een award voor het beste zorgrestaurant

Analyse

Cateren met ‘nul’subsidie. Hoe gaat dat? Een analyse van een ‘zero base-contract’ dat ruim een jaar geleden met een bekende cateraar werd afgesloten

Grootkoken

Catering is koken in het groot. Grootkoken is daarom ook de naam van twee thematische specials, waarin trends in catering in bussiness, party en care worden belicht. Gezond is zo’n (mega)trend en daarom in deze voorjaarseditie het thema.