artikel

Wie is de nieuwe eigenaar van La Place?

Catering

La Place is overgenomen door Sun European. Het succesvolle horecaconcept komt daarmee in handen van een investeringsmaatschappij. Wie is Sun European en wat doet het bedrijf?

Wie is de nieuwe eigenaar van La Place?

Sun European is de Europese adviseur van Sun Capital Partners, Inc., een toonaangevende Amerikaanse investeringsmaatschappij die zich richt op leveraged buy outs, investeringen door middel van eigen vermogen, vreemd vermogen en andere investeringen in marktleidende ondernemingen die kunnen profiteren van haar in-house professionals en ervaring.

Sun Capital Partners, Inc. en aangesloten partijen hebben, sinds de oprichting in 1995 in de Verenigde Staten, geïnvesteerd in meer dan 230 ondernemingen wereldwijd met een gecombineerde omzet van meer dan 40 miljard dollar. Sun Capital Partners, Inc. heeft kantoren in Boca Raton, Los Angeles en New York, en aangesloten kantoren in Londen, Parijs, Frankfurt, Luxemburg, Sjanghai en Shenzhen.

Sun Capital heeft veel expertise op het gebied van retail en food service bedrijven. Door hun diepgaande kennis van zowel de markt als de branche, is Sun Capital goed in staat om regionaal en nationaal opererende bedrijven te ondersteunen. De portfolio van Sun Capital bevat veel bekende en succesvolle retailbedrijven als Neckermann.de, Shopko, Gordman’s en restaurants als Garden Fresh en Boston Markets.

Reageer op dit artikel