artikel

Misset Catering sept. ’10

Catering

HBO-studenten minder tevreden over catering Een van de conclusies uit een onderzoek naar catering op hbo’s. Bureau Sense FM voerde dit exclusief voor dit magazine uit. Nog een constatering: zowel de onderwijsinstelling als de student verlangt van de cateraar meer ondernemerschap. Reportage Algemeen directeur Paul Vermaat over het almaar groeiende familiebedrijf de Vermaat Groep. Koken […]

Misset Catering sept. ’10

HBO-studenten minder tevreden over catering

Een van de conclusies uit een onderzoek naar catering op hbo’s. Bureau Sense FM voerde dit exclusief voor dit magazine uit. Nog een constatering: zowel de onderwijsinstelling als de student verlangt van de cateraar meer ondernemerschap.

Reportage

Algemeen directeur Paul Vermaat over het almaar groeiende familiebedrijf de Vermaat Groep.

Koken in het groot

Kleine(re) spelers eisen hun plek op de verdringingsmarkt van bedrijfscatering op. Zoals Easy-Plan.

Catering op festivals

vijf cateraars van Loslands over het festival. Wat is hun omzet en wat zijn de foodtrends?

Reageer op dit artikel