artikel

Misset Catering febr. ’11

Catering

“Denk positief en ga oplossingsgericht te werk” Peter Derix is directeur van PDX Services in Almere, dat de afgelopen jaren groeide. Hij denkt dat het ook anno 2011 mogelijk is om als contractcateraar van start te gaan.”Een nieuwkomer moet zich onderscheiden en betrouwbaar zijn.” Top 20 Wie zijn de invloedrijkste personen in de catering? Voor […]

Misset Catering febr. ’11

“Denk positief en ga oplossingsgericht te werk”

Peter Derix is directeur van PDX Services in Almere, dat de afgelopen jaren groeide. Hij denkt dat het ook anno 2011 mogelijk is om als contractcateraar van start te gaan.”Een nieuwkomer moet zich onderscheiden en betrouwbaar zijn.”

Top 20

Wie zijn de invloedrijkste personen in de catering? Voor het eerst: de Misset Catering Top 20.

Analyse

Een parkeergarage omturnen tot bedrijfsrestaurant. Dat kan, zo bewijzen ze bij SZW in Den Haag.

Magische soep

Soep is magisch en kan verrassen. Altijd en iedere dag, zegt evenementencateraar Jelle de Visser.

Reageer op dit artikel