artikel

Ambachtelijke bedrijfscatering

Catering

In België weten ze goed hoe je medewerkers moet verwennen. Er wordt nog echt gekookt. Pannen pruttelen op het vuur, zoals blijkt uit dit filmpje. Bij de uitgever van De Standaard zien we behalve pannen op het vuur ook een authentiek lijnbuffet. Het bedrijfsrestaurant stroomt twee keer per dag vol: ’s middags en ’s avonds. Het restaurant trekt per dag 500 bezoekers.

Ambachtelijke bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant van Creax in Ieper is veel kleiner. Dit innovatieve bedrijf heeft 27 medewerkers. En die komen niets tekort. Rond de klok van elf uur krijgen ze een versbereide soep. Tussen de middag nemen alle medewerkers plaats aan een grote tafel om warm te eten. De CEO van het bedrijf laat in het filmpje weten dat goede catering de communicatie bevordert.

Reageer op dit artikel