artikel

Bromfietscateraar boekt succes

Catering

Een bromfiets die is afgeladen met meer dan 100 tassen met daarin verschillende voorbereide, kant-en-klare maaltijden. Daarmee toert een ondernemer door Bangkok. Zelf noemt hij zijn rijdende bromfietsfoodunit een uitkomst.

Bromfietscateraar boekt succes

Aanvankelijk werkte hij voor een hongerloontje in een fabriek. Nu is hij succesvol als bromfietscateraar. De kosten zijn behoorlijk hoog, maar er blijft genoeg geld over om zijn gezin een prettig leven te bezorgen, meldt hij vrolijk.

Op Youtube is te zien hoe zwaar de bromfiets is beladen. Maar de inwoners van Bangkok hebben er nauwelijks oog voor en ze schrikken er al helemaal niet meer van. Voor hen is de bromfietsfoodsupplier min of meer dagelijkse kost. De cateraar hoeft zo te zien niet veel moeite te doen om zijn maaltijden te verkopen. De klanten stromen vanzelf toe.

Reageer op dit artikel