artikel

‘Buitengewoon in het land’ opent het nieuwe seizoen

Catering

Een openluchtrestaurant dat rondtrekt. ‘Buitengewoon in het land’ is een formule die staat voor duurzaam dineren in de open lucht. Het seizoen ging op 12 april van start op De Lindenhoff in Baambrugge. Daar was ‘Buitengewoon in het land’, een formule van Grand Catering, neergestreken. En juist die dag scheen de zon.

‘Buitengewoon in het land’ opent het nieuwe seizoen

Meer dan 110 gasten bezochten de seizoensopening. Het viergangenmenu, vanuit de stroomarme veldkeuken, werd bereid door topchef Wilco Berends. Als hoofdgerecht stond een runderlende van de barbecue met relish en gemarineerde asperges op het menu. Allemaal pure smaken en producten direct vanaf deze boerderij. De middag eindigde in de hooischuur met koffie en diverse verse kruidentheeën.

Met de kick-off lunch heeft ‘Buitengewoon in het land’ een nieuw seizoen met gevarieerde locaties geopend: middenin de natuur van de Oostvaardersplassen, op het dak van een Amsterdamse stadsboerderij, tussen de Baambrugse biggen op De Lindenhoff en te midden van druivenranken in een Zeeuwse wijngaard.

Door de bijzondere setting in de natuur kom je als gast van ‘Buitengewoon in het land’ letterlijk in contact met de omgeving waar je eten vandaan komt, aldus Grand Catering. Dit gebeurt ook door de ingrediënten waarmee gekookt wordt en de gesprekken met de producenten die tijdens het diner aanschuiven. ‘Die factoren dragen allemaal bij tot een omgeving waar memorabele ontmoetingen kunnen plaatsvinden.’

‘Buitengewoon in het land’ richt zich op gasten die deze unieke ervaring met familie of vrienden willen meemaken. In overleg behoort een bedrijfsmatige of besloten invulling zeker tot de mogelijkheden, zie Buitengewooninhetland.nl.

Reageer op dit artikel