artikel

Catering, Mei 07

Catering

Catering, Mei 07

Catering, Mei 07

‘Cateraars gunnen elkaar niet veel’

Tamelijk uniek. Cateraar, opdrachtgevers en intermediairs aan één tafel. Ze discussiëren over de prijs- c.q. vechtmarkt die catering verworden is. De schuld wordt bij anderen gelegd én de hand wordt in eigen boezem gestoken. Er worden ook oplossingen aangedragen.

Top-10 Contractcateraars op basis van omzet

Voor de eerste keer brengt Misset Catering in samenwerking met Misset Horeca de Top-10 contractcatering en een Top-5 van partycateraars. Daarvoor kregen de cateraars vragenlijsten toegestuurd. De ranglijsten zijn gemaakt op basis van omzet.

Analyse

De laatste jaren is er veel gefuseerd, geschoven, verhuisd en veranderd bij Waterschap Hunze & AA’s te Veendam. Een ding bleef hetzelfde: het grote belang dat medewerkers hechten aan catering tegen lage prijzen. Hoe gaat de cateraar om met deze lastige combinatie?

Zo plan je vakantie

Niet iedere medewerker kan op elk moment van het jaar zomaar op vakantie. Volledige vrijheid leidt tot chaos. Een strakke planning is dus noodzakelijk.

Reageer op dit artikel