artikel

Catering, Nov 07

Catering

Catering, Nov 07

Catering, Nov 07

Huiselijk personeelsrestaurant ziekenhuis

Ziekenhuis en huiselijkheid. Een schijnbare tegenstelling. Maar ziekenhuis Groep Twente (ZGT) gaf het personeelsrestaurant van de locatie Almelo een huiskamerambiance. Met een zelfontwikkeld cateringconcept, in eigen beheer. ‘Andere ziekenhuizen kunnen van onze kennis gebruikmaken.’

Interview Carla van Lingen

Vitam Catering is een relatief nieuwe speler in de contractcatering. Met het label Sorbon is het in Schijndel gevestigde bedrijf actief in onderwijscatering. Tot op heden bleef Vitam low profile. Tijd voor een nadere kennismaking. Directeur Carla van Lingen spreekt.

Gezond, biologisch en maïsbrekers

Een nieuw cateringbeleid ten aanzien van duurzaam ondernemen en gezonde voeding. De medewerkers worden dagelijks verrast met een nieuw assortiment. Maïsbrekers en nieuwe koffieautomaten deden hun intrede. Hoe loopt het en waar gaat het naartoe? Een conceptanalyse.

Verhuizen doe je zo

Verhuizen kost veel moeite en de gevolgen zijn ingrijpend. Soms is het echter beter het bedrijf toch elders voort te zetten. Groei is dikwijls de drijfveer, maar efficiency en een andere manier van produceren kunnen ook oorzaken zijn.

Reageer op dit artikel