artikel

Fotoreportage AGF-beurs Houten

Catering

Mini snackgroenten. En de automaat Fresh Tapas. Zomaar twee van de vele innovaties op groente- en fruitgebied die te zien waren op de beurs AGF in Houten.Gezondheid is de drijvende kracht achter de agf-innovaties. De automaat Fresh Tapas (zie foto) van The Greenery viel erg op. Het concept moet de concurrentie aangaan met de snoepautomaten die in bijna alle bedrijven en kantoren in Nederland staan.
Bekijk hier de fotoreportage…

Fotoreportage AGF-beurs Houten

fotoGezondheid is de drijvende kracht achter de agf-innovaties. De automaat Fresh Tapas (zie foto) van The Greenery viel erg op. Het concept moet de concurrentie aangaan met de snoepautomaten die in bijna alle bedrijven, kantoren en scholen in Nederland staan. Voor de Fresh Tapas is een speciale range snackgroente, frisse salades en puur fruit ontwikkeld.

Het Aloysius College in Den Haag is de trotse bezitter van deze eerste automaat. Leerlingen van de school kunnen behalve appels, peren en druiven ook komkommers en zoete paprika’s uit de automaat ‘trekken’. Het betreft een pilotproject, aldus manager foodservice Gerard Rasing van The Greenery.

Wegens het succes van de minipruimtomaten Tommies is het assortiment snackgroenten uitgebreid. Zo zijn er nu ook de minikomkommers en de oranje minipaprika. Klik hier www.distrifood.nl voor een impressie van de AGF-beurs in Houten door Distrifood-collega Peter Smit.

Reageer op dit artikel