artikel

Hoe kan Cormet zijn imago oppoetsen?

Catering

Een scholencateraar die zijn prijzen verhoogt mag rekenen op kritische reacties van de achterban. Dat ondervond Cormet dat de prijzen verhoogde, maar op hevige weerstand stuitte. De prijzen zijn inmiddels weer verlaagd.

Hoe kan Cormet zijn imago oppoetsen?

Cateraar Cormet heeft bij Hogeschool Saxion in Enschede een aantal weken te hoge prijzen gerekend voor het eten en drinken, zo meldde het hogeschoolmagazine Sax van Hogeschool Saxion. De cateraar mag volgens het contract met de hogeschool alleen op 1 januari de prijzen verhogen.

Hoe kan deze cateraar zijn geschonden imago gaan herstellen? Excuses aanbieden en zeggen dat de prijsverhoging erdoorheen is geglipt? Of melding maken van het feit dat de inkoop duurder is geworden en dat de prijsverhoging eigenlijk noodzakelijk was. Of gewoon maar weer over gaan tot de orde van de dag? We vernemen graag uw mening.

Reageer op dit artikel