artikel

Kraampjesconcept voor universiteiten

Catering

Al eens gehoord van YES WE CANTEEN? Het is een cateringconcept voor universiteiten en hogescholen in Nederland. In plaats van één cateraar zijn er bij YES WE CANTEEN 15 verschillende kraampjes. Van pizza tot gezonde salades. Van Hollandse hagelslag tot Surinaamse broodjes. YES WE CANTEEN staat voor een lekker, goedkoop en gevarieerd aanbod, aldus de oprichters.

Kraampjesconcept voor universiteiten

Die oprichters zijn Maaike de Reuver en Charlotte van Leeuwen. Ze studeerden in het buitenland en deden daar hun ideeën op. Charlotte in Singapore en Maaike in Leuven. Hier hebben zij ervaren hoe de catering van de universiteit anders georganiseerd kan worden. Zij raakten geïnspireerd om dat ook in Nederland ten uitvoer te brengen.

Meer informatie op www.yeswecanteen.nl

Reageer op dit artikel