artikel

Misset Catering, Juli 08

Catering

Catering , Juli 2008

Misset Catering, Juli 08

Restaurant met hoog knuffel-gehalte

Hoe persoonlijke aandacht en commercieel succes hand in hand gaan. In het hippe bedrijfsrestaurant van Truvo in Amsterdam zorgt het Albron-team voor een thuis gevoel. Locatiemanager Ineke Gerritsen zorgt voor een hoog ‘knuffel’, en het restaurant draait ook nog als een tierelier.

Interview

Welke kant gaat het op? Waar liggen kansen en waar bedreigingen? Hoe spelen cateraars daarop in? Drie nieuwe directeuren van contractcateraars spreken zich uit over de toekomst en geven hun visie op commercieel catereren. flexwerken en new business.

Trend

Party- en eventcatering is hot. De afgelopen jaren groeide het aantal spelers in die branche flink. Zij gooien de tradities op het gebied van eten en drinken, presentatie, decoratie en entertainment overboord. Een overzicht van nieuwe en/of innovatieve partycateraars.

De chef als coach

Kennis kun je overal opdoen én gebruiken. Ben Ellebroek, hoofd voeding en restauratieve dienst van Woonzorgconcern IJsselheem in Kampen, toont dat aan. Hij past technieken en tactieken toe van mensen uit andere branches. Ellenbroek traint zijn medewerkers zelf.

Reageer op dit artikel