artikel

Misset Catering, nov. ’11

Catering

‘Partycatering is niet mega-lucratief’ ‘Velen denken dat partycatering mega-lucratief is, maar het is een vechtmarkt en voor veel opdrachtgevers een sluitpost.’ Renske Bos van Bos&Bos Catering in Groningen is van oordeel dat de groep ‘rommelaars’ in de partycatering wel eens erg groot kunnen zijn. Een interview. Cateringmanagers naar school Twee managers vertellen over hun ervaring […]

Misset Catering, nov. ’11

‘Partycatering is niet mega-lucratief’

‘Velen denken dat partycatering mega-lucratief is, maar het is een vechtmarkt en voor veel opdrachtgevers een sluitpost.’ Renske Bos van Bos&Bos Catering in Groningen is van oordeel dat de groep ‘rommelaars’ in de partycatering wel eens erg groot kunnen zijn. Een interview.

Cateringmanagers naar school

Twee managers vertellen over hun ervaring met de opleiding Catering- en Horecamanagement van Albron.

Organisaties luiden noodklok

Brancheorganisaties van cateraars, schoonmakers en beveiligers zijn bezorgd. Ze willen de neerwaartse prijsspiraal doorbreken.

Twitter en Facebook scoren

Social media zijn in de catering niet weg te denken. Het aantal gebruikers groeit, maar wat levert het op?

Reageer op dit artikel